Briller

Se godt – se godt ut

Nye briller er en av de smarteste investeringene du kan gjøre for synet ditt. Og en av de morsomste! Det finnes omtrent like mange typer innfatninger som det finnes ansikt, og det å finne de perfekte brillene til deg som kommer inn døren, er noe av det aller beste med jobben vår.

De nye brillene dine skal kle deg og ansiktet ditt, uansett hvilke krav synet ditt setter til glassene og bruken. Vår erfaring er at briller designet i Europa og produsert i Japan eller Europa har store kvalitetsfordeler. Du kan kjenne forskjellen bare ved å ta dem på deg: De sitter bedre, de har riktig passform og de er deilig å ta og kjenne på.

Brilleglass kommer også i ulike kvaliteter. De du kjøper hos oss, er mest sannsynlig fra tyske Rodenstock eller franske Essilor, de to produsentene vi ser leverer best kvalitet over tid.

Jakten på den beste kvaliteten og de aller siste nyhetene tar oss til de største brillemessene i verden. Med oss hjem har vi små nisjemerker som akkurat har sett dagens lys eller klassikere som plutselig er tilbake i motebildet. Moteløver eller ei: Hos oss skal alle finne drømmebrillene.

(Foto: Fleye)

 

Våre merker i Østervåg

salt briller logo
falvin briller logo

Våre merker på Jørpeland

ray-ban solbrille logo

Bestill time

Ja, takk, jeg ønsker å få en påminnelse på sms når Stavanger og Jørpeland Optikk har stort salg, 
1-2 ganger i året.

Her kan du lese vår personvernerklæring