Synspunktet

Hot or not?

Når vi sier at vi skal gi deg de aller beste rådene, mener vi ikke bare om styrke på brilleglassene og hvilke linser som er riktig for deg. Trender og design er en like viktig del av kompetansen vår, og vi sørger alle sammen for å være oppdaterte på hva som rører seg der ute. Akkurat nå ser vi flere tydelige linjer som preger motebildet:

Fargene er både de klassiske brune og sorte – men også farger vi så helt tilbake på 70- og 80-tallet – som rødt, grønt, blått og rosa. I tillegg er gull sterkt tilstede i de fleste kolleksjonene, både gult gull og rosegull. Metall er også mer brukt nå.

 

Moscot, Oliver Peoples og Garrett Leight kommer alle med transparente farger, grå, grønne, rosa og champagne. De leverer ofte de samme modellene i både optiske briller og i solbriller. (Foto: Fleye)

Modellene med sterke farger og gjerne matt finish kan være oversized kantete eller som en cateye.

Funfact: Nå når skulderputene kommer tilbake i klesmoten, mener mange å se samme stilen også i brillemoten. (Foto: Kyme)

Fleye briller

Pilotbrilleformen er en tydelig trend. Mange forbinder pilotbrillene med den klassiske Ray Ban-formen, men flere av de nyeste kolleksjonene har en oppdatert design også der. Damemodellene er litt mer feminine enn tidligere, med større løft i overkanten. De ligger heller ikke like langt nede på kinnet som originalen. (Foto: Fleye)

ahlem briller

Den doble broen finner vi nå på alt fra pilotbrillene til de klassiske ”Harry Potter-brillene”. (Foto: Ahlem)

Mykita brille

Combo-innfatninger er det aller, aller hotteste: Plastrammer med innslag av metall, som for eksempel en ekstra bro over nesen, eller med front i acetat (plast) og stenger i metall. Det kan også være metallbriller med en plastring innvendig. Disse modellene er ofte veldig retro, med ovale og runde former fra 50- og 60-tallet. (Foto: Mykita)

oliver peoples briller

Solbrillene får farge på glassene ut fra innfatningen, selvsagt – men vi ser også at de henter inspirasjon fra naturen og gir glassene navn fra naturen, som for eksempel California Sunset. (Foto: Oliver Peoples)

Kort oppsummert: Hyllene våre er fulle av fantastiske nyheter som vi gleder oss til å vise deg! Syns du det er vanskelig å velge briller? Bestill en time, så setter vi av ekstra god tid til å hjelpe deg i ro og fred.